Scroll Top

Permanent Makeup

BOOK ONLINE

Læbelinie incl. Farvetoningkr 4000
Ombre øjenbrynkr 3300
Microblading af øjenbrynkr 3300
Eyeliner øvre og nedrekr 3300
Nye behandlinger inkluderer én efterbehandling inden for 3 mdr.
(I sjældne tilfælde er en 3. efterbehandling nødvendig – hudtype
bestemt – kr 500)
GENOPFRISKNING
Gælder for behandlinger fra 3 til 12 måneder efter første behandling
Læber pr. behandlingkr 1600
Bryn pr. behandlingkr 1300
Eyeliner pr. behandlingkr 1300
Bemærk: Genopfriskningspriser er pr. gang. Er der ikke genopfyldt
efter 1 år må man påregne ny pris.

Addresse:
Kastruplundgade 9, 2770 Kastrup

Åbningstider:
Se venligst vores Facebook og booking side

OBS: DENNE BEHANDLING er  til  kræftpatienter og udføres som led i behandling, jf. sundhedslovens § 5.

VÆRD AT VIDE

Permanent make-up er efterhånden et naturligt valg inden for dekorativ kosmetik. Metoden er efter mange års forskning og videreudvikling i dag en anset behandlingsform inden for skønhedspleje. Ved at fremhæve ansigtets naturlige træk gennem næsten usynlig korrigering kan enhver kvinde opnå et velplejet og udtryksfuldt udseende.

HVILKE KVINDER VÆLGER PERMANENT MAKE-UP?

Denne behandling er  til  kræftpatienter og udføres som led i behandling, jf. sundhedslovens § 5.

Mange kvinder, som ønsker et perfekt udseende 24 timer i døgnet, uden at have tid eller lyst til at forny sin make-up flere gange om dagen, vælger denne løsning. For kvinder, som har en lys hudtype hvor bryn og læber ikke er ret synlige, er permanent make-up nærmest ideel. Med alderen kan ansigtet falme lidt, konturer og kontraster forsvinder delvist og ansigtet mangler udtryk.

Målet med permanent make-up er, at tilføre udsendet “det lille ekstra pift” der kan give kvinder i alle aldre mere velvære og selvtillid. En udtryksfuld mund hører til tidens skønhedsideal, og gennem små korrektioner af læbens konturer kan mundens form justeres. For kvinder, som bruger briller eller kontaktlinser, er det ofte vanskeligt at lægge en perfekt øjen make-up. Også for dig, der dyrker idræt er den permanente make-up det bedste alternativ, fordi den er fast og ikke løber ud. Dermed har du et friskt og velplejet udtryk hele dagen. Metoden er også ideel, hvis du f.eks. har nedsat syn, ryster på hånden eller bare ikke ønsker at have “afsmittende” makeup i din dagligdag.

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN?

Goldeneye Micropigmentation® er en perfekt udviklet metode. Med en microtynd nål bliver allergitestet farve tilført det yderste hudlag. Farveudvalget er stort, så man finder den farve, som er perfekt til din naturlige hudfarve. Permanent make-up holder i 1-10 år, afhængig af hudtype. Holdbarheden er dog meget individuel. Bryn skal oftere genopfriskes end læber/øjne da farven kan ændre sig.
Mikropigmentisten lægger stor vægt på at fremhæve din naturlige udstråling og justere det, som fra naturens side måtte være ufuldstændigt. Ved naturlig tegning kan permanent make-up give dine øjenbryn ny kontur, markere vippelinien med en tynd linie eller gøre munden større eller blot mere ren og ensartet i linierne. Den faglige vurdering, som gøres før behandlingens start, er meget vigtig. Mikropigmentisten markerer de nye konturer med konturblyant. Først når resultatet er blevet, som du ønsker det, begynder behandlingen som varer ca 1 time.

PERMANENT MAKE-UP – OGSÅ FOR SART HUD

Farverne består af mineralstoffer, opløst i alkohol og destilleret vand, og er særdeles velegnet til sart hud. Farvepigmenterne bliver tilført det yderste hudlag mellem 0,8 og 1,3 mm dybt. Kun naturlige farver kan give et naturligt resultat. Bemærk forskellen til tatoveringsfarver som bliver blå eller grønne med tiden. Alt efter hårfarve og alder skal der være mulighed for at ændre på farven – dette kan ikke lade sig gøre med tatoveringsfarver. Vi vurderer løbende om farven stadig passer til dig når vi genopfrisker din permanente make-up. Vores farveviden og -udvalg er stort idet vi udfører permanent make-up hver dag og har over 20 års erfaring.

RESULTATET

To uger efter behandlingen kan man vurdere et resultat. Dersom farven skulle vise sig for bleg, bør man eventuelt gentage behandlingen. Dette er inkluderet i prisen. Det anbefales dog altid at få to behandlinger for at få resultatet helt perfekt.

Jeg har fået mikropigmenteret eyeliner på og under øjet og fik også lavet mine øjenbryn.

Jeg er rigtig godt tifreds med resultatet og føler altid jeg får en god behandling. D.H.